vineri, 10 februarie 2012

ANTENA 3 deschide ochii

După aproape o lună de proteste in Piaţa Universităţii şi in ţară, realizatorii şi moderatorii Antenei 3, cot la cot cu distinşii lor invitaţi, incep să descopere adevăratele motive pentru care cetăţenii localităţilor României au inceput aceste manifestaţii.
Mă refer la postul Antena 3 pentru că acesta se erijează in principalul post antibocudreanobăsescianopontic de pe la noi.
Concluziile la care au ajuns domniile lor, in ultimele zile, evidente de la inceputul manifestaţiilor pentru orice om de bun simţ care urmăreşte cât de cât ce se intâmplă in ţară, ar fi:
-          oamenii puterii sunt nesimţiţi;
-          oamenii puterii sunt aroganţi;
-          oamenii puterii au tupeu;
-          oamenii puterii sfidează populaţia;
-          oamenii puterii sunt boieri şi vechili;
-          oamenii puterii sunt mai presus de lege;
-          oamenii puterii sunt ticăloşi;
-          oamenilor puterii nu le pasă nici cât negru sub unghie de cei care i-au votat;
-          mârlănia este ridicată la rang de “necesar şi suficient” pentru a fi la putere;
-          agramatismul şi incultura sunt prevazute in fişele de post ale celor de la putere;
-          hăhăiala este o modalitate de a moderniza statul.   
După cum se ştie, poporul nostru este unul blajin, inţelegător si răbdător. De asemenea, este un popor foarte uşor de manipulat. Sunt convins că dacă la conducere ar fi fost nişte persoane integre, cu bun simţ, modeste (nu financiar, ci moral), cu un IQ puţin peste medie şi cu un dram de dorinţă de a face ceva pentru alegătorii lor, toată lumea ar fi “strans cureaua” şi ar fi indurat lipsurile generate de criză, cu speranţa că, intr-un viitor mai mult sau mai puţin indepărtat, lucrurile se vor imbunătăţi.
In momentul in care insă sfidarea, nesimţirea, aroganta si tupeul ating culmi de neimaginat in orice ţară civilizată, este normal ca mămăliga să explodeze.
Stimaţi realizatori şi moderatori ai Antenei 3, mă bucur că aţi aflat in sfârşit cauzele reale ale protestelor românilor, care nu sunt acelea pe care le-aţi prezentat, cu pieptul de serbare, până acum (tăierea salariilor, ingheţarea pensiilor, disponibilizarea bugetarilor, taxa auto, legea sănătăţii, ş.a.m.d.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu